;

Tæpper online – Løse tæpper

Om Tæppebutikken

Velkommen i min tæppebutik. Jeg hedder Ulrich Gjedde og jeg elsker tæpper. Jeg håber du kan finde nogen tæpper som du synes godt om. Kig på mulighederne og lad dig inspirere. Du er meget velkommen til at sende en mail eller SMS, eller ringe i åbningstiden, hvis du har spørgsmål.

Tæppebutikken.dk er startet i 2013. Firmanavnet har jeg valgt fordi det fortæller meget præcist hvad jeg handler med. Tæppebutikken har ikke nogen fysisk forretning. Jeg handler med løse tæpper i forskellige slags. Superlækre og bløde børnetæpper, kelimtæpper i flere stilarter som afghanske, persiske og de mere moderne fra Indien. Tæppebutikken.dk er stolte over at kunne tilbyde et stort udvalg af Wiltontæpper, superlækre og bløde tuftede tæpper som er rengøringsvenlige og de langhårede tæpper som enten kaldes for Rya eller Shaggy.

Jeg har i 30 år arbejdet i fysiske forretninger. De sidste 10 år har jeg beskæftiget mig med salg af tæpper og det er blevet en passion. Tæpper er fantastiske hvis du vil sætte dit præg på indretningen Det giver mange forskellige muligheder med alle de farver og tæppetyper du kan vælge. Tæpper er gode til at dæmpe lydniveauet i et rum og de skaber hygge på børneværelset. Jeg har i mange år drømt om at starte min egen butik og derfor har jeg åbnet Tæppebutikken.dk. Igennem mine seneste 10 år i tæppebranchen har jeg opnået en rigtig stor viden om tæpper, som jeg håber vil være til gavn for dig som kunde.

Tæppebutikken.dk lever bedst af glade kunder. Så når du handler i Tæppebutikken.dk så skal servicen være i orden. Det gælder også i de tilfælde hvor du vil fortryde dit køb. Hvis du har ris/ros eller gode forslag så vil jeg meget gerne høre fra dig. Her kan du sende mig en mail: mail@taeppebutikken.dk   Tæppebutikken.dk har ikke mange anmeldelser på Trustpilot, men vil meget gerne have flere  Jeg vil blive meget glad for din anmeldelse når du har handlet hos mig, så andre kunder kan se at her får man en ordentlig handel. På forhånd tak.

Jeg vil ønske dig god tur rundt på siderne og takke for besøget.